De Man is lam

Het Zuidelijk Toneel, Stage-Z & Stichting Nieuwe Helden

Toneel

Een zoektocht naar man-zijn vandaag de dag

Echte mannen huilen niet, trotseren sneeuwstormen, maken vuur en plakken banden. Maar tegelijk wordt er ook verwacht dat ze meesnikken met Grey's Anatomy, kaarsjes aansteken en de gezinstaken evenwichtig oppakken. De echte vent heeft het moeilijk in onze huidige sterk vervrouwelijkte maatschappij, vol tegenstrijdige verwachtingen. De man verkeert in een identiteitscrisis! Lucas De Man, Ahmet Polat en Rashif El Kaoui luiden uit naam van alle mannen de noodklok en vragen zich af: wat bekent het vandaag de dag om man te zijn? 

Met rode oortjes volgden ze de workshop 'Ontdek de oerman in jezelf' en spijkerden zichzelf bij tijdens de 'Mannenemancipatiecursus'. Van wetenschapper tot buurman, van pastoor tot imam, van beste vrienden tot volslagen vreemden: allemaal geven ze hun visie op het man-zijn anno nu. Het resultaat is te zien in De Man is lam, een prikkelende rollercoaster door de wereld van de man.

Serie Op avontuur in de Kleine Zaal voor slechts € 10 euro per voorstelling
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie Op avontuur in de Kleine Zaal. In deze serie maakt u een keuze uit tien Kleine Zaal producties waarvan u er tenminste vier kiest. U betaalt dan slechts € 10 per voorstelling. Klik hier voor meer info over de serie of hier om direct van uw serievoordeel gebruik te maken. U kunt uitsluitend via deze speciale serie-bestelpagina gebruik maken van het serievoordeel.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen € 22,00
  • CJP € 20,00

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.

Cast & info

Spel: Lucas De Man, Ahmet Polat en Rashif El Kaoui
Website: