De kunst van het griezelen (6+)

Liedjes, verhalen, popmuziek, rock 'n roll en vrolijke griezelavonturen

De kunst van het griezelen
Wat is er fijner dan een griezelverhaal lezen in de veilige omgeving van je eigen kamertje? Maar om te kunnen griezelen, moet je kunnen lezen… De kunst van het griezelen gaat over De Griezelbus, Dolfje Weerwolfje, Jimi RIP & andere wezens van de nacht. En over de kunst van het lezen, waardoor je pas echt kunt griezelen met een heerlijk griezelboek. Liedjes, verhalen, popmuziek, rock 'n roll en vrolijke griezelavonturen, oftewel: GRUMOR! Na de voorstelling zal Paul signeren.

De kunst van het griezelen (6+) is onderdeel van het Kunst & Kids Festival
Traditiegetrouw openen we vandaag het culturele seizoen met het Kunst & Kids Festival. Je bent vanaf 11.00 uur van harte welkom. Het thema dit jaar is Griezelen, net als bij de Kinderboekenweek 2017. Trek dus je griezelige kleren aan om helemaal in griezelsfeer te komen.

Tijdens Kunst & Kids kun je naast de voorstellingen deelnemen aan coole workshops, poppenkast kijken, je laten schminken, lekker tekenen en knutselen, genieten van voorproefjes van het jeugd/familie-aanbod van seizoen 2017-2018. Misschien loop je ook de heks van poppenspeler Koos Wieman nog tegen het lijf of een feeëriek vrouwtje met een uniek en eigenzinnig skeletje. Nieuw dit jaar is een monsterlijk leuke speurtocht door de foyer én een heus spookhuis in de kelder van de schouwburg. Brrr, durf jij naar binnen?

Alle activiteiten buiten de reguliere theater- en filmvoorstellingen zijn gratis, maar voor de meeste activiteiten worden om 11.00 uur vouchers uitgegeven. Er geldt dan vol = vol, dus kom op tijd! Bij de buffetten kun je bovendien een griezelig leuke stempelkaart kopen waarmee je onder andere enge limonade en een broodje worst kunt halen. Lekker vies met je handen eten is vandaag toegestaan.

Klik hier voor meer info over Kunst & Kids.

Bekijk ook eens

Cast & info

Spel: Paul van Loon en live band bestaande uit: Ad Grooten, Ton de Munnik en Tyn Smit
Website: