De Kleine Zeemeermin (6+)

Theater Terra

Jeugd/Familie

Naar het beroemde sprookje van Andersen

De Kleine Zeemeermin is een nieuwe familiemusical van Theater Terra, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen.

In de diepe oceaan leefde een zeemeermin met een schitterende stem. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zeeheks de betovering nooit meer verbreken…

Pannenkoekenfestijn om 14.00 uur (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris)
Voor de voorstelling iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 14.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk en nu al mogelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Wacht niet te lang met bestellen want het aantal plaatsen is beperkt.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 22,00
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. € 22,00
  • 1e rang - Ticket (volw./kind tm 14 jr.) incl. Pannenkoekenfestijn € 29,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Fons Merkies
Spel: Christiaan Koetsier, Rianne Peterson, Stef Pits en Niniane Everaert
Overig: Fons Merkies (Muziek), Bruun Kuijt (Tekst) en Joris van Veldhoven (Poppen en Kostuums)
Website: