De geheimzinnige grotten van Grok M'Gar (6+)

Een goochelvoorstelling zoals je nog nooit hebt gezien!

De geheimzinnige grotten van Grok M'Gar
Onderweg naar de wereldkampioenschappen goochelen gaat er van alles mis. De trein heeft vertraging, de taxi krijgt een lekke band en als hij het laatste stukje dan maar lopend aflegt valt hij in een hele diepe put. Als hij weer wakker wordt, blijkt hij in De geheimzinnige grotten van Grok M'Gar te zijn beland. Daar woont een apart volkje. En met de grote koning Grok kun je ook beter geen ruzie krijgen! Maar ja… Een goochelvoorstelling zoals je nog nooit gezien hebt!

Hilbert Geerling is vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen en onderscheiden met de Gouden Speld, de hoogste onderscheiding in de Nederlandse Goochelwereld. Na afloop onthult Hilbert een griezelig trucje.

De geheimzinnige grotten van Grok M'Gar is onderdeel van het Kunst & Kids Festival
Traditiegetrouw openen we vandaag het jeugdtheaterseizoen met het Kunst & Kids Festival. Je bent vanaf 11.00 uur van harte welkom. Het thema dit jaar is Griezelen, net als bij de Kinderboekenweek 2017. Trek dus je griezelige kleren aan om helemaal in griezelsfeer te komen.

Tijdens Kunst & Kids kun je naast de voorstellingen deelnemen aan coole workshops, poppenkast kijken, je laten schminken, lekker tekenen en knutselen, genieten van voorproefjes van het jeugd/familie-aanbod van seizoen 2017-2018. Misschien loop je ook de heks van poppenspeler Koos Wieman nog tegen het lijf of een feeëriek vrouwtje met een uniek en eigenzinnig skeletje. Nieuw dit jaar is een monsterlijk leuke speurtocht door de foyer én een heus spookhuis in de kelder van de schouwburg. Brrr, durf jij naar binnen?

Alle activiteiten buiten de reguliere theater- en filmvoorstellingen zijn gratis, maar voor de meeste activiteiten worden om 11.00 uur vouchers uitgegeven. Er geldt dan vol = vol, dus kom op tijd! Bij de buffetten kun je bovendien een griezelig leuke stempelkaart kopen waarmee je onder andere enge limonade en een broodje worst kunt halen. Lekker vies met je handen eten is vandaag toegestaan.

Klik hier voor meer info over Kunst & Kids.

Bekijk ook eens

Cast & info

Website: