De Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat (4+)

Marcel Visscher e.a.

Jeugd/Familie, Musical/Show

Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!

Winnaar Musicalworld Award Beste jeudgvoorstelling 2017!

Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? Kom genieten van de nieuwe Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie!

Deze voorstelling is te zien in de kerstvakantie. 

Inschrijving voor gastrollen in De gelaarsde Kat gesloten
Samen met De Efteling zochten wij 20 enthousiaste jongens en meisjes tussen de 6 en 12 jaar oud die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen. Dat is inmiddels gelukt. We hebben ruim 100 aanmeldingen binnengekregen! Iedereen heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons gehad. 

Voorstellingsdag
Ben je geselecteerd? Dan speel je één volledige voorstellingsdag mee. Dat betekent in ons theater op zondag 7 januari dus 2 voorstellingen, om 13.30 en om 16.00 uur. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Tip voor de ouders! Bekijk hier ook nog even de voorwaarden voor deelname.

Leuk om te weten
Ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstellingen gratis, voor 1 ouder/begeleider om naar de voorstelling te komen kijken. Kaarten bijbestellen kan altijd. Bel of mail ons dan even en vermeld dat het gaat om extra kaarten naast die ene vrijkaart. De kassa is telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00-16.00 uur via 020 547 51 75. E-mailen kan altijd via kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

 • 1e rang - Volwassenen € 20,50
 • 1e rang - Kind tm 14 jr. € 20,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Mark van Haasteren
Spel: Marcel Visscher e.a.
Overig: Allard Blom (liedtekst) René Merkelbach (muziek)
Website:
Website:

Recensies

 • Telegraaf * * * *

  'Marcel Visscher laat met deze rol zien dat hij naast een geweldige acteur ook een meesterverteller is. De energie en het vakmanschap dat hij uitstraalt is tot ver achter in de zaal voelbaar' Lees verder

 • Musicalworld

  'Beste eigen Eftelingprodutie ooit!'

Recensies

sluiten
 • Telegraaf * * * *

  'Marcel Visscher laat met deze rol zien dat hij naast een geweldige acteur ook een meesterverteller is. De energie en het vakmanschap dat hij uitstraalt is tot ver achter in de zaal voelbaar'

 • Musicalworld

  'Beste eigen Eftelingprodutie ooit!'