Cuarteto Lunares

A horas troncas

Muziek/Concert

Een absolute must voor iedereen die van tango houdt!

Bestel kaarten

Cuarteto Lunares is een nieuw en excellent tangokwartet uit Frankrijk.
 
Cuarteto Lunares' bandoneoniste Carmela Delgado wordt op dit moment internationaal gezien als het grootste talent op dit voor de tango iconische instrument. Zij studeerde bij meesterbandoneonist Victor Villena, die we in Nederland kennen van zijn indrukwekkende concerten met zijn Quinteto El Después.

De toekomst van de tango is bij Cuarteto Lunares in goede handen. Deze vier geweldige musici laten u kennismaken met de belangrijkste hedendaagse Argentijnse componisten als Camilo Ferrero, Ramiro Boero en Bastien David. Na concerten in Frankrijk en een succesvolle tournee in Buenos Aires, is nu Nederland aan de beurt. Vanavond wordt vooral de muziek gespeeld van de in Nederland opgenomen CD A horas troncas. Cuarteto Lunares is niet minder dan een absolute must voor iedereen die van tango houdt! Beluister hierboven of hier alvast een stukje.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Shared Dining
Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij, in samenwerking met de Amstelveense cateraar Kragtwijk Catering, een Shared Dining (27,50 per persoon). 

In de bovenfoyer van ons theater zijn de tafels die avond feestelijk gedekt.
U schuift aan bij andere bezoekers om samen te genieten van het eten en het prachtige uitzicht over het Stadsplein. Aan tafel worden heerlijke amuses en kleurrijke gerechten geserveerd in schalen en op plateaus. Iedereen kan hiervan opscheppen wat hij of zij lekker vindt. Benieuwd naar het menu? Klik hier voor meer informatie. 

Reserveren voor deze Shared Dining is niet meer mogelijk.

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 23,50
  • 1e rang - CJP € 21,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Spel: Carmela Delgad (bandoneon), Aurélie Gallois (viool), Gersende Perini (cello) en Lucas Eubel-Frontini (contrabas)
Duur: Circa 110 minuten incl. pauze