Claudia de Breij

Nu

Cabaret

Nieuwe show van ‘de beste cabaretière van Nederland’ (De Telegraaf)

Stel. U bent cabaretier en u heeft meer bereikt dan u ooit voor mogelijk hield. U heeft een Poelifinario, radioprijzen, een evergreen op uw naam, een paar bestsellers en cabaretprogramma's die de hemel zijn ingeschreven. En u heeft de Louis Davidsring. Wat moet u dan nog? Claudia de Breij 'De beste cabaretière van Nederland' (De Telegraaf) duikt gewoon weer lekker de theaters in. Dus heeft u al haar cd's grijsgedraaid, haar boeken verslonden en bent u bekomen van de knallende oudejaarsconference? Kom dan snel naar het theater, want daar staat Claudia Nu.

Nominatie Poelifinario 2017

De nominaties voor de VCSD Cabaretprijzen 2017 zijn bekend gemaakt. Oudejaarsconference 2016, van Claudia de Breij, is genomineerd voor de Poelifinario 2017, het meest indrukwekkende cabaretprogramma van afgelopen seizoen.

De Jury over Oudejaarsconference 2016
'Zonder in somberheid te vervallen slaagde Claudia de Breij er in haar eerste oudejaarsconference in om het ongekend heftige nieuwsjaar 2016 te vatten. Door te vertellen over haar reizen naar de randen van de westerse wereld ontstaat een weids perspectief waarin nog maar eens duidelijk wordt in wat voor 'waanzinnig gaaf land' wij leven. Ook de verhalen uit het persoonlijk leven van De Breij en de vele muziek maken dit een rijke voorstelling.'

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 27,50
  • 2e rang - Volwassenen € 26,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Website: