CarryMe

Een sciencefiction thriller verpakt als huiskamerdrama

CarryMe is een modern huiskamerdrama en sciencefictionthriller ineen, geschreven door Hanna Bervoets. Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst. Door emancipatie en wettelijke quota werken vrouwen meer en bekleden ze steeds vaker topfuncties. Dit heeft positieve gevolgen maar drukt de geboortecijfers wel. Een progressieve app biedt uitkomst: CarryMe.

Maarten en Eline, een succesvol stel uit de Randstad, is na vele mislukte pogingen via deze 'Airbnb voor draagmoeders' gekoppeld aan draagmeisje Didi. Op haar profiel heeft ze de optie 'inwonen' aangeklikt. Op een zondagochtend staat deze jonge Twentse op de stoep, met twee koffers en een kolfapparaat. Maar wie is zij eigenlijk? En bij wie komt ze terecht? Drie mensen in een appartement van 40m2, op zoek naar de onderliggende verhoudingen, macht en liefde. En elk uur een update van de app.

CarryMe is even scherp als ontroerend sci-fi theater over de invloed van technologie op menselijke relaties en onze behoefte aan zorg en intimiteit in tijden van eindeloze keuzemogelijkheden.

Het jonge Firma MES heeft al een rij fraaie, humoristische well-made plays op zijn naam staan. Hanna Bervoets ontving onlangs de Frans Kellendonkprijs voor haar oeuvre en de BNG Literatuurprijs voor haar roman Ivanov

Parkeerdrukte
In de aanloop naar Sinterklaas en de feestdagen kan het drukker zijn dan verwacht op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages rond het Stadsplein. Houdt u hier rekening mee?

Wegwerkzaamheden
Vanaf vrijdagavond 1 december t/m maandagochtend 4 december vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de A9, o.a. ter hoogte van Amsterdam. Kijk op www.vananaarbeter.nl voor de details.

 

Cast & info

Regie: Thomas Schoots
Spel: Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers en Lindertje Mans
Overig: Hanna Bervoets (tekst)
Website:

Recensies