Brandweerman Sam redt het circus (2+)

Brandweerman Sam Live!

Jeugd/Familie

Het circus komt naar Piekepolder…

Wegens groot succes komt kinderheld Brandweerman Sam, bekend tv, weer terug in het theater met Brandweerman Sam redt het circus. Het circus komt naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Brandweerman Sam nodigt alle kinderen uit om verkleed naar het theater te komen.

Meet & Greet
Na afloop is er een Meet & Greet met Brandweerman Sam en zijn vrienden in de foyer. Daarnaast ontvangen alle kinderen na afloop een Junior Cadetten diploma.

Pannenkoekenfestijn om 13.00 uur (€ 7,50 voor pannenkoeken en een flesje fris)
Voor de eerste voorstelling van 14.00 uur iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 13.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk en nu al mogelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Wacht niet te lang met bestellen want het aantal plaatsen is beperkt.

Heeft u al kaarten voor de voorstelling, maar wilt u ook graag plaatsen bestellen voor het pannenkoekenfestijn? Dat kan door hier te klikken!

Let op: we hebben een 2e voorstelling bijgeboekt om 16.00 uur.

Te zien in de voorjaarsvakantie. 

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Ook te zien op

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 18,75
  • 1e rang - Kind tm 14 jr. € 18,75
  • 1e rang - Ticket (volw./kind tm 14 jr.) incl. Pannenkoekenfestijn € 26,25
  • 2e rang - Kind tm 14 jr. € 17,75

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Website:
Website:
Duur: Circa 55 minuten geen pauze