Bella Italia - Cantare tricolore

Leonie Meijer, Marijn Brouwers, Merijn Oerlemans en live combo

Muziek/Concert

Een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de geliefde Italiaanse keuken. Hoogste tijd dus voor een verrassingsmenu met de lekkerste en mooiste Italiaanse topsongs van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en niet te vergeten grote hits die bekend zijn door de versies van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti.

Singer-Songwriter Leonie Meijer, die in de theaters stond met diverse soloprogramma's, finaliste was in The Voice en met haar singles en albums diverse top 40-noteringen behaalde, verheugt zich enorm op dit unieke theaterconcert. 'Ik houd van Italiaanse muziek,' laat ze weten. 'Er klinkt zoveel passie en liefde door. Hoe mooi is het dat ik dat met Marijn en Merijn nu mag laten horen.'

Marijn Brouwers studeerde na zijn opleiding aan de Akademie voor Kleinkunst in 2011 cum laude af aan het conservatorium Fontys in Tilburg. Een jaar later krijgt hij lovende recensies voor zijn voorstelling Beste meneer Halsema.  Wanneer hij in 2014 zijn tweede voorstelling Aznavour, uitbrengt, oogst hij opnieuw veel lof. Groot succes was er ook voor Jenny Arean & Marijn Brouwers, de bijzondere voorstelling samen met Jenny Arean. Momenteel tourt Marijn langs de theaters met zijn nieuwe programma The Chet Baker Room.

Meijer en Brouwers worden ondersteund door debutant Merijn Oerlemans die met Bella Italia zijn professionele theaterdebuut maakt. In 2016 ontving hij van de Stichting Amateur Musical Awards de prijs voor de beste mannelijke hoofdrol in Petticoat.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 30,00

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Spel: Leonie Meijer, Marijn Brouwers en Merijn Oerlemans begeleid door een live combo