Artvark Saxophone Quartet en 155

Pulse

Muziek/Concert, Dans/Ballet

De muzikale lenigheid van Artvark Saxophone Quartet kent geen grenzen

De muzikale lenigheid van Artvark Saxophone Quartet kent geen grenzen. De vier mannen met saxen maakten theaterconcerten richting de blues (met John Buijsman), klassiek (met Claron McFadden) en soul/ jazz (met Ntjam Rosie). Allemaal herkenbaar door de uitmuntende kwaliteit en de unieke samensmelting van klanken en stijlen.

Nu buigt Artvark de elektronische kant op met Pulse. Pulse is vibraties, Pulse  is pompend, Pulse is de tijd, Pulse is motie, Pulse  is aan, Pulse  is uit. Met producer en percussionist Frank Wienk (aka BinkBeats) componeren de mannen van Artvark een gloednieuw pulserend repertoire. Op het podium gebracht door vier saxen en de mannen van 155 (eenvijfvijf), het bewegings-, dj- en vj-collectief dat op onconventionele wijze een plek veroverde op de Nederlandse podia. Pulse belooft een visuele en muzikale voorstelling te worden, waarin de elasticiteit en originaliteit van Artvark eens te meer bewezen wordt.

Over Artvark Saxophone Quartet
Vier saxofonisten behorend tot de beste van Nederland, dat is Artvark. Rolf Delfos (alt sax), Bart Wirtz (alt sax), Mete Erker (tenor sax) and Peter Broekhuizen (bariton sax) spelen over de hele wereld, van Praag tot Egypte en van Thailand tot Ierland. Geen saaie stoeltjes of lessenaars, geen rigide jazzpuristen, maar altijd meanderend van jazz naar blues en alles wat daar tussen of ver van ligt.

Serie Op avontuur in de Kleine Zaal voor slechts € 10 euro per voorstelling
Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie Op avontuur in de Kleine Zaal. In deze serie maakt u een keuze uit tien Kleine Zaal producties waarvan u er tenminste vier kiest. U betaalt dan slechts € 10 per voorstelling. Klik hier voor meer info over de serie of hier om direct van uw serievoordeel gebruik te maken. U kunt uitsluitend via deze speciale serie-bestelpagina gebruik maken van het serievoordeel.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • Volwassenen € 20,50
  • CJP € 18,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Website:
Website: