Arjan Postma

Een inspirerend theatercollege van Nederlands bekendste boswachter

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om online uw entreebewijzen te bestellen. Als u entreebewijzen wilt bestellen kunt u een mail sturen naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Deze voorstelling is van de Grote Zaal naar de Kleine Zaal verplaatst. Bezoekers die al in het bezit van entreebewijzen voor de Grote Zaal waren worden per e-mail geïnformeerd en ontvangen tijdig per post nieuwe entreebewijzen.

Arjan Postma heeft in korte tijd de harten van natuurminnend Nederland veroverd. Hij groeide razendsnel uit tot een bekende tv-persoonlijkheid. Met zijn gedreven manier van vertellen is hij een vaste gast in RTL Late Night met Humberto Tan. Daarnaast treedt hij op in programma's als Het zijn net mensen.Tien jaar maakte hij het tv-programma Natuurlijk Noord-Holland op RTV Noord-Holland. Van zijn hand verschenen de bestsellers Buiten!,Buiten met je hond en recentelijk Buiten gebeurt het.

Arjan Postma is freelance boswachter. De natuur is zijn passie en van jongs af aan was het zijn droom om boswachter te worden. Dat was niet eenvoudig want veel mensen bleken deze droom te hebben. Het boswachterschap viel uiteindelijk wat tegen, niet vanwege de natuur, maar omdat er veel administratie vereist was. Daarom werd hij een vrije jongen. Eeuwig getooid met zijn hoed, zijn hond Skipper aan de lijn.

Zijn werk is nu om het woord van de natuur te verkondigen. Hij is een echte verhalenverteller, hij weet met zijn levendige manier van vertellen de natuur dichtbij te brengen. Zijn enthousiaste en originele verhalen verrassen niet alleen de beginnende natuurliefhebber, maar zelfs de meest ervaren natuurvorser.

In dit theatercollege laat Arjan Postma zien dat de natuur overal om ons heen is. Hij wijst u op al het moois waar u normaal gesproken zo aan voorbij loopt. Aan de hand van de vier seizoenen laat hij zien dat onze natuur één grote schatkamer is. Hij vertelt hoe u de meest fantastische avonturen kunt beleven - gewoon in Nederland, vaak dichtbij huis. Als je op het juiste moment op de juiste plaats bent, zit u op de eerste rij. Laat u inspireren, trek eropuit en beleef de seizoenen door de ogen van een boswachter.

Na afloop van het theatercollege is er gelegenheid om Arjan Postma te ontmoeten in de foyer. 

Cast & info

Overig: Stephan Roest (moderator)
Website: