Aquarium

Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens

Toneel

Inktzwarte komedie door sterrencast

Vier steracteurs op de planken, een nieuwe komedie van dé toneelschrijver van dit moment, in handen van een van de meest gewilde regisseurs: het is een klinkend theateraffiche!

In de inktzwarte komedie Aquarium maakt u kennis met televisiepresentatrice Birgit en haar jongere geliefde Walter, die een nieuw appartement betrekken. Nog voor de verhuisdozen zijn uitgepakt, staan de buren op de stoep. De buurman doet iets bij de inlichtingendienst, maar wat, daar kan hij niks over loslaten. Birgit kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil weten of ze wordt afgeluisterd. Als er geen dossier over Birgit blijkt te bestaan, maar wel over Walter, is er geen weg meer terug. Wat begon als een onschuldige ontmoeting, verandert al snel in een nachtmerrie.

Nathan Vecht schreef onder meer Kunsthart (Mugmetdegoudentand), Don Juan (Noord Nederlands Toneel) en de enthousiast ontvangen zomerkomedie In de ban van Broadway (DeLaMar Producties). Aat Ceelen regisseerde de laatste jaren onder andere de spraakmakende voorstelling Doek en de theaterhits van De Verleiders

Salon - Een inleiding op de voorstelling
Een uur voor aanvang van de voorstelling organiseren wij een Salon. De Salon wordt verzorgd door theaterjournalist en tekstschrijver Bregtje Zwaneveld. Zij gaat in op het thema privacy, de ontstaansgeschiedenis van het script en de keuzes die de regisseur, in overleg met de schrijver, heeft gemaakt om er een inktzwarte komedie van te maken.

De Salon vindt plaats in de Bovenfoyer en is gratis toegankelijk als u een entreebewijs heeft voor de voorstelling. U hoeft niet te reserveren maar kom op tijd want na aanvang verlenen wij geen toegang meer en vol=vol.

Geïnteresseerd in deze voorstelling? Laat het ons weten en we houden je via Facebook op de hoogte.

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Volwassenen € 33,50
  • 1e rang - CJP € 31,50
  • 2e rang - Volwassenen € 32,50
  • 2e rang - CJP € 30,50

Prijzen inclusief € 1,- transactiekosten per entreebewijs. Verzendkosten: e-tickets gratis, per post € 3,50.

Cast & info

Regie: Aat Ceelen
Spel: Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens
Overig: Nathan Vecht (tekst)