Spirit of the Dance

De succesvolle show vol kracht en passie uit Ierland

Dans/Ballet

'The world’s greatest Irish dance show.' (The International)

Spirit of the Dance is de meest succesvolle show uit Ierland. De show viert zijn 15e verjaardag, heeft al meer dan 30 miljoen bezoekers getrokken wereldwijd en is nu weer terug in Nederland. Spirit of the Dance combineert de flitsende en overdonderende Ierse dans met sensuele Latijns-Amerikaanse ritmes van flamenco en salsa in een spannende productie vol kracht en passie. Ze hebben al negen 'Globes' gewonnen. Oogverblindende kostuums, adembenemende choreografieën en een prachtige lichtshow maken van Spirit of the Dance één van de grootste dansshows ooit.

De geweldige dansers van Spirit of the Dance:

Abigail Baines
Abigail heeft opgetreden in The Royal Albert Hall in Londen en The Lowry Theatre in Manchester. Ze was onder andere te zien in producties zoals Maurice Bejart's 'Bolero', 'Carnival ofthe Animals' en 'Coppelia'.

Joseph Miller
Joseph trad op met beroemdheden zoals Dolly Parton, Kylie Minoque en de Osmonds. Hij verscheen in diverse tv shows zoals the X-factor Israel, The tonight Show, Dancing King.

Laura Mewes
Laura is afgestudeerd aan de Merseyside Dance and Drama Centre. Ze heeft daar professionele danstrainingen gevolgd in verschillende stijlen waaronder ierse dans, jazz en ballet.

Lizzie Stanley
Tijdens haar studie trad Lizzy op in verschillende stukken in het Pleasance Theater, het Arts Depot Studio Theater en het New Wimbledon Theater. Na haar studie heeft ze als achtergronddanser opgetreden voor de tour van de Pet Shop Boys, ook heeft ze een rol gehad in Singin' In The Rain in het Gordon Craig Theatre.

Nicole Tasker
Haar training tot professioneel danseres begon toen ze werd toegelaten tot The Centre of Performing Arts in Londen. Ze is afgesturdeerd met trainingskwalificaties in ballet, tap en moderne dans.  

 

Bekijk ook eens

Prijzen

  • 1e rang - Normaal € 35,00
  • 2e rang - Normaal € 34,00

Prijzen exclusief transactiekosten van € 1,- per entreebewijs, zowel online als aan de kassa.

Cast & info

Website: