NJMT 2023

Eindvoorstelling NJMT 2023

Nationaal Jeugd Musical Theater

Laat je betoveren door de ongekende talenten!

Op 24 juni 2023 is het zover! Het Nationaal Jeugd Musical Theater presenteert de eindvoorstelling van het seizoen in de Schouwburg Amstelveen. Een avond vol entertainment waarbij alle klassen laten zien waar ze dit jaar zo hard aan hebben gewerkt. Vooral de minder ervaren leerlingen zullen in deze eindvoorstelling centraal staan.

Voor de pauze zal het verhaal van Hamlet worden verweven met de iconische muziek uit de Lion King. Het belooft een spectaculaire mix van drama, humor en muziek te worden. De jonge talenten zullen hun uiterste best doen om het publiek te betoveren en mee te nemen in dit unieke verhaal.

Na de pauze kunt u genieten van een spetterend popconcert waarbij de leerlingen hun zang- en dansvaardigheden zullen laten zien. Met nummers van bekende artiesten en hits van nu zullen zij het dak eraf blazen en het publiek laten swingen.

De eindvoorstelling van het Nationaal Jeugd Musical Theater is dé gelegenheid om de jonge sterren van de toekomst te zien schitteren op het podium. Kom en laat u betoveren door de ongekende talenten.  

Grote Zaal Laatste kaart(en)

Prijzen

Normaal
€ 19,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Onder leiding van: Elise Berends, Menno Leemhuis, Esther Schoenmakers, Ashley Veldhuyzen, Nadine Wolters - van ’t Schip, Jason Murset en Linda van Beest