Cardiac Output Caleidoscoop

Caleidoscoop

Caleidoscoop

Cardiac Output

Cardiac Output presenteert: CALEIDOSCOOP

Kleine Zaal
Te gast
Bestel
Meer info

Deze voorstelling is wegens productionele redenen verplaatst van 27 maart naar 27 november. Bezoekers zijn hierover per mail geïnformeerd.

Het bijzondere dansgezelschap Cardiac Output is al ruim 6 jaar een toonaangevend gezelschap op het gebied van inclusie en moderne dans. De dansers, met en zonder mentale handicap, presenteren zowel korte choreografieën als avondvullende voorstellingen.

Caleidoscoop
In Caleidoscoop nemen de dansers van Cardiac je mee naar een kleurrijke avond vol dans, emotie en plezier. Het programma, bestaande uit verschillende stukken met verschillende thema’s, met creaties van 3 choreografen over 3 generaties, Adriaan Luteijn en Chantal de Vries van INTRODANS, en Corine Speulman van CARDIAC OUTPUT, is avondvullend. Hierin presenteert iedere choreograaf zijn en haar visie op inclusie dans met uitzonderlijke resultaten en laat de onderlinge verbintenis samensmelten.

Kleine Zaal
Te gast
Bestel

Prijzen

Normaal
€ 15,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel De dansers van het Cardiac Output collectief met: Zorra van der Linden, Emre Özcan, Esther Luthart, Joshi Koudijs, Aeymad Qassabi, tezamen met professionele dansers.
Overige Choreografen: Adriaan Luteijn, Chantal de Vries, Corine Speulman; Muziek: Peter Weekers
Ik wil Language no problem