Schouwburg Amstelveen Buitenzijde Stadspleinkant Foto Els Zweerink DSC 4174 DEF

Veilig en vertrouwd

Coronamaatregelen vervallen

We mogen de 1,5-meter richtlijnen loslaten en Testen voor Toegang is NIET nodig omdat je bij ons altijd een vaste stoel hebt of krijgt!

Reserveringen

 • Voor veel voorstellingen zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Check de agenda of er toch nog kaarten zijn voor je favoriete voorstelling.
 • Meld je ook altijd aan voor de wachtlijst als er nu geen kaarten meer beschikbaar zijn. We informeren je dan - op volgorde van aanmelding - als er weer kaarten beschikbaar komen.
 • Je ontvangt je tickets per mail en je vindt ze ook terug via je eigen Mijn Theater omgeving op de website. Wil je gebruik maken van de Mijn Theater omgeving, dan moet je je de eerste keer even registreren voordat je in kunt loggen om je tickets en tegoeden in te zien. Deze eenmalige registratie is ook nodig als je al klant bij ons bent

Ontvangst

 • Vanaf één uur voor aanvang van de theatervoorstelling of een half uur voor de eerste film ben je van harte welkom.
 • Uitrijkaarten voor de parkeergarages zijn verkrijgbaar bij de horecabuffetten (pin only).

Gezondheid en retourbeleid

 • Blijf thuis bij coronaklachten 
  Bij een positieve (zelf)test vragen we je op thuis te blijven en kun je tot op de dag van de voorstelling je kaarten kosteloos omzetten in een tegoedbon. Mail ons dan wel zo spoedig mogelijk na de positieve test via kassa@schouwburgamstelveen.nl. Check hier onze algemene voorwaarden.
 • Moet je voorstelling o.b.v. de RIVM-richtlijnen verplaatst worden? 
  Als een voorstelling op basis van de RIVM-richtlijnen onverhoopt toch verplaatst of geannuleerd moet worden, krijg je altijd de keuze voor geld terug of een voucher.

Bekijk hier de laatste wijzigingen

Vragen en feedback

We wensen je alvast een fijne voorstelling!