Mrt05 Prentenboekjesfestival Op De Boerderij 1
Mrt05 Prentenboekjesfestival Op De Boerderij © Kira Kool
Mrt05 Prentenboekjesfestival Op De Boerderij 3
Mrt05 Prentenboekjesfestival Op De Boerderij © Rosa Vitalie

Prentenboekjesfestival: Op de Boerderij

Zondag 5 maart

Prentenboekjesfestival: Op de Boerderij

Hoe is het om een echte boer te zijn?

Een boeren festivalochtend vol belevenissen, spelen en kijken, speciaal voor kindjes van 2+ en 4+. Stap bij binnenkomst van het theater de theatrale boerderij in! In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. En bezoek de voorstelling Boer Boris is de baas (4+) of Gonnie en Gijsje gaan op stap (2+).

Mrt05 Prentenboekjesfestival Op De Boerderij 1

 

Mrt05 Prentenboekjesfestival Op De Boerderij © Kira Kool

 

Mrt05 KZ Boer Boris Op Tractor PF

Gloednieuwe voorstelling Boer Boris is de baas (4+)

Geniet van de gloednieuwe voorstelling Boer Boris is de baas  (4+) van Klein Amsterdam Producties. Een hilarische voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt.

Levensgrote kijkdoos
Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. Boris helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie…

Mrt05 GZ Gonnie En Gijsje ©Olivier Dunrea ©Gottmer Uitgevers Groep

Gonnie en Gijsje gaan op stap (2+)

Of je gaat samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes, in Gonnie en Gijsje samen op stap (2+), ook van Klein Amsterdam Producties. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea, en is een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan.