Waterlanders

Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit e.a.

Een messcherp polderdrama

Grote Zaal
Try-out
Bestel
Meer info

Als in de tuin van een familie na de zoveelste overstroming een drenkeling aanspoelt, lopen de emoties hoog op en komen de onderlinge verhoudingen op scherp te staan.

De samenwerking tussen schrijver Koen Caris – winnaar van de Hebban Debuutprijs 2022 – en regisseur Hanneke Braam levert het ene na het andere toneelpareltje op (Bonita Avenue). Voor het spannende familiedrama Waterlanders komt Caris met een eigen tekst, over een dorp dat geteisterd wordt door water.

Omgaan met een wereld waarin het water oprukt
Als in de tuin van een familie na de zoveelste overstroming een drenkeling aanspoelt, komen de onderlinge verhoudingen op scherp te staan. Moeder Sofie raakt geobsedeerd door de jongen, wat een kloof tussen de gezinsleden tot gevolg heeft. Intussen drijft puberzoon Kees steeds verder af. Hoe vinden ze elkaar terug te midden van deze turbulentie?

Het messcherpe polderdrama kijkt als een spannende serie, waarbij op herkenbare wijze wordt getoond hoe verschillende generaties binnen een familie omgaan met oprukkend water. Gespeeld door een topcast met onder anderen Randy Fokke, Paul R. Kooij en Jip Smit.

We are Public wachtlijst
Voor deze voorstelling is een beperkt aantal We are Public-plekken beschikbaar. Meld je hier aan voor de wachtlijst indien er op het moment van reserveren geen We are Public-kaarten zijn. Lees meer over de We are Public wachtlijst.

Grote Zaal
Try-out
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,00
1e rang - CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Hanneke Braam
Spel Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit, Koen van der Molen en Alexander De Maere
Overige Koen Caris (tekst)