LevensLONG

LUDIQUE! - Gerald Drent & Martijn Mulders

Een avond over misschien wel de grootste Nederlandse singer/songwriter ooit

Grote Zaal Bestel
Meer info

Na een eerder uitverkochte tournee van LevensLONG en de successen in Duitsland, Oostenrijk en België, keert LUDIQUE! in het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, terug met deze bijzonder muziektheatervoorstelling.

LevensLONG is een schitterende theatrale voorstelling met de tijdloze teksten en muziek van misschien wel de grootste singer/songwriter die Nederland ooit heeft voortgebracht; Robert Long. Voor LevensLONG heeft Kristof Rutsaert, weduwnaar van, exclusief en voor het eerst de schatkamer met het volledige oeuvre van Robert Long opengesteld.

De vaak beeldende teksten van Long zijn door LUDIQUE! voor het eerst theatraal vormgegeven en komen zo op een unieke manier tot leven.

Over de makers
LUDIQUE! staat bekend om hun eigentijdse manier van theatermaken en weet tijdens hun intieme voorstellingen moeiteloos verschillende talen in elkaar te laten overvloeien, waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle facetten weerklinkt. Met LevensLONG laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. Muzikaal zal LUDIQUE! begeleid worden door Peter van der Zwaag, de pianist die ook jarenlang Robert Long mocht begeleiden."

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,50
1e rang - CJP
€ 25,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Gerald Drent, Martijn Mulders (zang, spel) en Peter van der Zwaag (piano)
Website LevensLONG.nl