Een man een man

Peter Heerschop en Peter Blok

De vileine komedie van Kees Prins is terug!

Grote Zaal Bestel
Meer info

Een man een man is terug! De vileine komedie van Kees Prins en Roel Bloemen heeft eerder zeer succesvol door Nederland getoerd. Nu is dit hilarische en scherpe stuk te zien met komisch zwaargewichten Peter Heerschop en Peter Blok in de hoofdrollen.

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je Burghardt en Van Wees heet en op een avond uit eten gaat om de oude vriendschap weer op te pakken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging.

Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Een man een man is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster (gespeeld door Jennifer Welts) en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

De pers over de eerdere uitvoering van Een man een man:

  • 'Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen.' - Het Parool
Grote Zaal Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 29,00
1e rang - Normaal
€ 30,00
2e rang - CJP
€ 27,00
1e rang - CJP
€ 28,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Kees Prins
Spel Peter Heerschop, Peter Blok en Jennifer Welts
Overige Kees Prins en Roel Bloemen (tekst)
Ik wil Grote namen