Sep29 GZ Promobeeld De Kleine Zeemeermin VK Stia F Nick Van Ormondt & Van Hoorne Studios PF (17)

De Kleine Zeemeermin de Musical (4+)

Van Hoorne Studios

Kom je ook verkleed naar de voorstelling?

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin!

Van Hoorne Studios zet haar jarenlange sprookjestraditie in seizoen 2024-2025 voort met De Kleine Zeemeermin De Musical. Met Sita Vermeulen en Natascha Molly afwisselend in de rol van Kleine Zeemeermin.

De prachtige decors en kostuums en natuurlijk een spat humor in het verhaal, is dit de meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie.

Het verhaal
Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton.

Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land…

Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen. Van twee komische zeewezens krijgt ze hulp, maar alleen in ruil voor haar stem! En wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer.

Over Van Hoorne Studios
Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na in zowel 2022 als 2023 bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical, kan het niet anders dat ook De Kleine Zeemeermin De Musical een onvergetelijke ervaring zal worden.

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 26,00
1e rang - Normaal
€ 27,00
2e rang - CJP
€ 24,00
1e rang - CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bas Groenenberg
Spel Sita Vermeulen, Natascha Molly, Wesley Florijn, Stijn Mac Gillavry, e.a.
Website vanhoorne.com/kleinezeemeermin
Ik wil Met de hele familie

Scènefoto's