Okt08 GZ Zin In Zappelin Live Liggend PF (1)

Zin in Zappelin LIVE (3+)

Een avontuurlijke, vrolijke en muzikale kindervoorstelling

Fenna Ramos komt met het tv-programma Zin in Zappelin naar het theater. Samen met Zappie, buren en vrienden beleeft ze een dag uit haar leven. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen.

Fenna is een bekende voor jong en oud. Met eigen nummers en bekende kinderliedjes nodigt ze kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen, te dansen en te knutselen.

De allerkleinsten kunnen vanaf nu ook live in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer!

Meet & Greet
Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten. Na afloop is er een Meet & Greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto.

Gebarentolk
Bij de voorstelling van 16.00 uur zijn twee gebarentolken aanwezig zodat ook dove en slechthorende kinderen van de voorstelling kunnen genieten. Voor hen hebben we een aantal plekken met goed zicht op de tolken gereserveerd. Wil je hier gebruik van maken mail dan naar kassa@schouwburgamstelveen.nl.

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 23,00
2e rang - Normaal
€ 22,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Nick Fleuren
Spel Fenna Ramos e.a.
Ik wil Met de hele familie