Sep23 KZ Wie The Fuck Is Alice De Theatertroep F Timo Huijzendveld PF

Wie de fuck is Alice

de Theatertroep

Gelukkig zijn in een wereld die draait om succes

Kleine Zaal
Try-out
Bestel
Meer info

Wie de fuck is Alice is een gloednieuwe theatertekst geïnspireerd op het werk van Greta Gerwig. Kyrian Esser schreef de komedie speciaal voor de Theatertroep.

Iedereen wil succesvol zijn. Mislukken is geen optie. Als je voor je 25ste nog niet rijk of beroemd bent, dan kun je het wel vergeten. Een huis zul je nooit kunnen betalen, tenzij je rijke ouders hebt. Alice heeft geen rijke ouders. Alice is bijna dertig. Alice heeft veel talent en weinig succes. Wat ze wel heeft? Schulden.

Achternagezeten door deurwaarders, maakt ze samen met haar puber-halfzus Lizzy een roadtrip door hedendaags Nederland, een wereld bevolkt met betweterige bankiers, berooide waarzeggers, manipulatieve ministers, kwakzalvende radio-dj’s en fascistische zwangere vrouwen. Een wereld waar succes onderhands vergaard en elke droom in de kiem gesmoord wordt.

In zo’n wereld kun je maar een ding doen: zo elegant mogelijk mislukken.

Over het gezelschap/de maker:
De Theatertroep is een collectief van zes toneelspelers dat zich de afgelopen jaren heeft toegespitst op het herintroduceren en heruitvinden van de Vaudeville-theatervorm. Vaudeville komt van voix de ville in de betekenis van: ‘stem van het volk’.

De Theatertroep wil een kunstbeleving aanbieden die voor iedereen toegankelijk is en die verder reikt dan een specifieke voorstelling, dan een boodschap of moraal, dan zuiver technisch vernuft.

Kleine Zaal
Try-out
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 17,50
1e rang - CJP
€ 15,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Lou Marijn Hitters, Timo Huijzendveld en Nicoline Raatgever
Overige Kyrian Esser, de Theatertroep (concept en tekst)
Duur Circa 105 minuten geen pauze
Ik wil Iets nieuws ontdekken