Mrt28 KZ Versus F Benning&Gladkova PF (2)

Versus

Theater Utrecht & Cello Octet Amsterdam

Muzikale zoektocht over hoe we met elkaar omgaan

Kleine Zaal Bestel
Meer info

In Versus zijn we aanwezig bij het langverwachte interview met een populaire mediafiguur over wie wordt gezegd dat die een grote aanhang heeft opgebouwd en ook politiek actief zou kunnen worden.

De meest vooraanstaande journalist van het land voelt deze charmeur ten overstaan van een live publiek aan de tand. Ze probeert zijn ware intenties te onthullen, aan te tonen wie er achter het masker van deze natuurlijke leider verscholen zit. Maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze boven zichzelf uit moeten stijgen. Naarmate hun strijd steeds intenser wordt verandert het interview in de voortzetting van een eeuwenoude titanenstrijd om de gunst van het publiek, de waarheid en uiteindelijk, de macht.

Waarom staan er toch altijd weer mensen op die de massa in vervoering kunnen brengen? Wat beweegt de groep mensen die valt voor de uitstraling en de visie van een Groot Leider?

Versus belooft een muzikaal overdonderende en bedwelmende reis te worden langs onze grootste verlangens en angsten over hoe we met elkaar omgaan. Twee toneelspelers en acht cellisten zetten alles op alles om het grote menselijke oerconflict uit te vechten, ik versus de ander.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

Zaal Ongeplaceerd - 10% vroegboekkorting
€ 20,35
CJP
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Casper Vandeputte
Spel Vincent van der Valk en ’Ntianu Stuger
Overige Casper Vandeputte en Vincent van der Valk (tekst), Cello Octet (muzikanten)