Jan22 GZ NIEUW Promobeeld TOP Vrouwen RGB Liggend Zonder Logo Fotograaf Willem Van Walderveen

TOP Vrouwen [première]

Vriendinnencomedy met ups en downs

Humoristische en herkenbare vriendinnencomedy

Zijn jij en je vriendinnen toe aan een avond uit vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire voorstellingen van Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen.

Herkenbare vriendinnencomedy
Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. 

Zal het ze lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn? 

Een echte ladiesnight 
TOP Vrouwen (origineel Step By Step) is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen.

Grote Zaal
Première
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 28,50
2e rang - Normaal
€ 27,50
1e rang - CJP
€ 26,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Joep Onderdelinden
Spel Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie
Overige Jeremy Baker (vertaling), Peter Quilter (script)
Ik wil Uit met vriendinnen