The very best of Dire Straits

bROTHERS iN bAND

Beleef de beste momenten van Dire Straits met bROTHERS iN bAND

Grote Zaal Bestel
Meer info

Dire Straits met frontman/gitarist Mark Knopfler is in de periode tussen 1977 en 1992 uitgegroeid tot een legende in de popmuziek. Met een zeer eigen en herkenbare sound hebben zij met vele hits een wereldpubliek weten te boeien.

Geniet in The very best of Dire Straits van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far away, Love over Gold, Romeo & Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon, Sultans of Swing.

Na succesvolle tours door Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk en Luxemburg doen bROTHERS iN bAND (Spanje) opnieuw de Nederlandse theaters aan en staan ze garant voor een avondje Dire Straits op hoog niveau.

Passie, sfeer en feel
Het project bestaat al twaalf jaar en ze spelen met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat ons een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is.

De zorgvuldig vormgegeven show is een lust voor het oog en de speciaal voor deze voorstelling gemaakte arrangementen brengen de verschillende periodes waarin de muziek ontstond op een respectvolle en natuurgetrouwe manier tot leven.

Beleef de beste momenten van Dire Straits met bROTHERS iN bAND.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 33,50
1e rang - CJP
€ 31,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Website www.brothersinband.net