Feb22 GZ Supertrap F Hans Zandberg SF (2)
Feb22 GZ Supertrap F Hans Zandberg SF (10)
Feb22 GZ Supertrap F Hans Zandberg SF (4)
Feb22 GZ Supertrap F Hans Zandberg SF (9)
Feb22 GZ Supertrap F Mark Isarin PF (2)

Supertrap

Crime of the Century

Must see voor Supertramp liefhebbers

Grote Zaal Bestel
Meer info

De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle Live in Paris en Breakfast in America shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp.

Dit keer staat het album Crime of the Century centraal, dat de grote doorbraak voor Supertramp betekende. De unieke Supertramp-sound, die zich kenmerkt door enorme muzikaliteit, dynamiek en ragfijne arrangementen, was hiermee geboren.

De gedreven muzikanten van Supertrap voeren dit album integraal op, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Iconische nummers als School, Hide in your Shell, Dreamer, Rudy en als klap op de vuurpijl het titelnummer Crime of the Century zorgen voor kippenvel. Daarnaast speelt de band ook een selectie uit andere Supertramp albums, zoals Breakfast in America, Crisis? What Crisis? en Even in the Quietest Moments.

Supertrap heeft als missie om de thema's van toen, zoals liefde, macht en religie naar het nu te brengen. Crime of the Century is een avond die de ware Supertramp liefhebber niet mag missen.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,00
1e rang - CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Erris van Ginkel
Spel Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica), Arno van Broekhoven (zang), Bart Groenendijk (toetsen), Silvan Hijdra (gitaar), Leslie van der Heul (sax), Michel Leliveld (drums), Erik-Jan de Waard (bas) en Ebert Zwart (toetsen)
Website https://www.supertrap.nl/