Sawdust Symphony

Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck

Een ode aan de doe-het-zelf-romantiek

Kleine Zaal
Serie
Bestel
Meer info

Een confrontatie tussen vakmanschap en circus. In Sawdust Symphony combineren Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck hun gezamenlijk passie voor vakmanschap, objectmanipulatie en de geur van vers gezaagd hout.

Vakmanschap is meesterschap in deze jongleerperformance vol rondvliegende powertools. De Oostenrijke Sawdust Symphony is een ode aan de doe-het-zelf romantiekPower tools als drilboren, schuurmachines en automatische zaagmachines; de performers gaan tot het uiterste om met hun lichaam de machines te bewerken en andersom hebben de gereedschappen hun invloed op de makers.

Wie controleert eigenlijk wie? Een enerverende performance voor jong en oud vol fysieke krachtinspanningen, het geluid van handenarbeid én de bewegingskwaliteit van een figuurzaag.

Sawdust Symphony is voor iedereen van 8 jaar en ouder.

In de pers

  • ‘Het stuk Sawdust Symphony is een subliem voorbeeld van hoe beeldend, betoverend en betekeninsvol hedendaags circustheater kan zijn.’ -  Annette Embrechts, Volkskrant ★★★★★
  • ‘Sawdust Symphony is the proof that circus deserves a prominent place in the theatres.’ - Elisabeth Oosterling, NRC ★★★★★

Boek deze voorstelling met voordeel in onze Serie Theater met een vleugje circus.

Kleine Zaal
Serie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 17,50
1e rang - CJP
€ 15,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Michael Zandl, David Eisele en Kolja Huneck
Overige Lucho Smit en Darragh McLoughlin (artistiek advies)
Website Sawdust
Ik wil Tips van de programmeur, Iets nieuws ontdekken