Rust en Vreugd

Komedie over het wel en wee in een volkstuin

Dé opvolger van de succesvolle Hendrik Groen reeks

Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh.

Emma - een glansrol voor Doris Baaten - is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. Emma gaat kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp.

Paradijselijk groen
Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.

Naast een topcast bestaande uit Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Fransen, Linda Wagenmakers en Sebastiaan de Bie spelen meerdere amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee.

Grote Zaal
Matinee
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 35,00
1e rang - CJP
€ 33,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Bruun Kuijt
Spel Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Fransen, Linda Wagenmakers, Sebastiaan de Bie en Mats Hoogland. En afwisselend te zien: Aurelia Fontijn, Olivia Pont, Sèno Franken en Zoey Sophia Tol.
Overige Bruun Kuijt & Eva Keuris (script)
Duur Circa 100 minuten geen pauze
Ik wil Matinee/middagvoorstelling, Humor, Grote namen

Recensies

Vol met humor, maar raakt ook diepere lagen.

Musicalsites

Met veel humor, ontroering en vilein worden de onderlinge strubbelingen verbeeld in een mooi decor.

I Love Theater