Jan13 KZ Rosa Da Silva Dat Wil Je Liggend F Henri Verhoef PF

Rosa da Silva

A vida rosa

Veelzijdig talent met een geweldige stem

Kleine Zaal Bestel
Meer info

'Straks ga ik genieten'. Maar wanneer is straks? En hoe weet je of je aan het genieten bent? Na een tijd op een roze wolk te hebben geleefd is Rosa weer geland. Sinds de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af of ze tot nu toe wel haar eigen weg heeft bewandeld.

In A vida rosa maakt ze je deelgenoot van de zoektocht naar haar identiteit. Is het allemaal wel zo rooskleurig geworden als ze verwachtte? Natuurlijk passeren alle (goedbedoelde) adviezen van allerlei mensen om haar heen de revue en als het meezit wordt er een nieuwe Rosa geboren.

Verwacht een persoonlijke en muzikale voorstelling met een mix van mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda. Muziek waarin Rosa’s liefde voor Americana duidelijk naar voren zal komen. Rosa op haar meest kwetsbaarst, maar ook op haar meest strijdlustigst. Gewapend met ‘die stem!’, de beste stem in de kleinkunst.

Over Rosa
A vida rosa is Rosa’s tweede solovoorstelling. De afgelopen twee seizoenen beleefde ze haar debuut met de veelgeprezen voorstelling Daar moet je heen. In 2019 won ze de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en in 2021 ontving ze een nominatie voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het lied Als het zover is.

De pers over eerdere voorstellingen van Rosa

  • ‘Die stem!’ - de Volkskrant
  • ‘Ze is de baas van het podium.’ - Theaterkrant
  • ‘Haar typetjes zijn geweldig.’ - NRC
Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 20,00
1e rang - CJP
€ 18,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Laurens Krispijn de Boer
Overige Tim Teunissen, Rosa da Silva, Peer Wittenbols (tekst), Sergio Escoda (muziek)
Ik wil Humor