Rob & Emiel

The Da Vinci Ode

Mix van cabaret en magic van Nederlands Kampioenen

Kleine Zaal Uitverkocht
Meer info

In The Da Vinci Ode ontrafelen Rob en Emiel geheimen en mysteries. Gewapend met een verzameling aan psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading nemen ze je mee op een reis door de tijd.

The Da Vinci Ode is een magische en niet te bevatten voorstelling vol humor. In hun unieke mix van cabaret en magic ga je twijfelen aan alles wat je dacht dat echt was. Kraken zij de code en lukt het ze om het onmogelijke mogelijk te maken? Zo zag je Rob en Emiel nog nooit!

Rob & Emiel wonnen al tientallen nationale én internationale prijzen (o.a. huidig- en 14-voudig Nederlands Kampioen en 3 podiumplaatsen op het WK Magic). Daarnaast  maken zij TV programma’s (o.a. Street Magic, Magic Battle, Testcase) en verzorgen ze optredens en events in binnen- en buitenland. The Da Vinci Ode is hun achtste avondvullende theatershow. Met zo’n brede basis ben je gegarandeerd van een bijzondere avond uit.

In de pers

  • 'Wat Rob blijkt te kunnen met Rubiks kubussen is verbluffend (...) een warm pleidooi voor de verwondering.' - Theaterkrant
Kleine Zaal Uitverkocht

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 22,00
1e rang - CJP
€ 20,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Rob Mollien en Emiel Lensen
Spel Rob Mollien en Emiel Lensen
Duur Circa 100 minuten geen pauze