Redo, Denden en het Amsterdams Andalusisch Orkest

Remla

‘Gloedvol dansconcert met mediterrane kleuren’, Theaterkrant

Kleine Zaal Bestel
Meer info

Zijn onze werelden daadwerkelijk zo verschillend, of hebben we meer gemeen dan gedacht? Die vraag staat centraal in de autobiografische voorstelling Remla.

Voortgestuwd door muziek van het Amsterdams Andalusisch Orkest gaan dansers Redouan Ait Chitt en Denden Karadeniz – bekend in de wereld van hiphop & breaking – op zoek naar verbinding. Die zoektocht begint met het nemen van een eerste stap, met als uitgangspunt hun roots.

Over de makers
Redo won in 2019 De Zwaan voor ‘meest indrukwekkende dansprestatie’ en Denden Karadeniz is bekend van tv-programma’s als The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en is artistiek leider van het urban contemporary dansgezelschap Zero Dance Theatre.

Het Amsterdams Andalusisch Orkest treedt op van Granada tot en met Bagdad en heeft meerdere succesvolle theaterproducties op zijn naam staan, waaronder ZIEL|ROUH, Jihad van Liefde en Hoe Ik Talent Voor Het Leven Kreeg.

‘Gloedvol dansconcert met mediterrane kleuren’, schreef Theaterkrant over de voorstelling.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 22,00
1e rang - CJP
€ 20,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Overige Redouan Ait Chitt & Denden Karadeniz (dans), Amsterdams Andalusisch Orkest (muziek), Shailesh Bahoran i.s.m. Redouan Ait Chitt & Denden Karadeniz (choreografie), Anastasis Sarakatsanos (muziekcoördinator), Amsterdams Andalusisch Orkest & ICK Dans Amsterdam (coproductie)
Ik wil Language no problem, Tips van de programmeur, Iets nieuws ontdekken, Scholieren