Feb28 GZ Rayan Panday PF (1)

Rayen Panday

Karma

De komische stuiterbal mét inhoud is terug

Grote Zaal
Try-out
Bestel
Meer info

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’ terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie.

Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling' en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.

Meer over Rayen
Rayen deed in 2008, tijdens zijn rechtenstudie, mee aan een open podium voor stand-up comedy. In datzelfde jaar wint hij in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival de Persoonlijkheidsprijs. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. In 2010 wordt hij een vaste kracht van Comedy Café Amsterdam en begint aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. In 2023 maakte Rayen zijn zesde voorstelling Focus.

De pers over Focus

  • ‘Rayen Panday ontpopt zich tot een komische stuiterbal mét inhoud.’ - Theaterkrant
  • ‘Focus van Rayen Panday, snelle, weergaloze humor met een extra laag. Al zou een voorstelling van Rayen Panday twee en een half uur duren, dan zou het nog steeds te kort zijn.’ - Theaterparadijs ★★★★★
Grote Zaal
Try-out
Bestel

Prijzen

2e rang - CJP
€ 21,00
1e rang - Normaal
€ 24,00
1e rang - CJP
€ 22,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Grote namen, Humor