Pulang

Sem Tanate en Sarah Sahertian

Het duo gaat op ontdekkingstocht naar hun Molukse roots

De Landing
bijgeboekt
Bestel
Meer info

Stap binnen in een meeslepende reis door het hart en de ziel van twee bijzondere kunstenaars, Sem Tanate en Sarah Sahertian, terwijl ze hun Molukse roots ontdekken en hun zoektocht naar thuis verkennen. Pulang, de muziektheatervoorstelling van dit dynamische duo, neemt je mee op een onvergetelijke reis.

In een wereld waar de 'hele' geschiedenis vaak verborgen blijft en identiteit een complex raadsel kan zijn, hebben Sem en Sarah de moed om vragen te stellen die ons allemaal raken. Ze duiken diep in de geschiedenisboeken om te begrijpen waar het Nederland van vandaag de dag echt vandaan komt. Wat betekent thuis voor jou? Wie zijn de mensen achter de bloed, zweet en tranen die onze geschiedenis mede hebben gevormd? Waarom blijft dit verhaal grotendeels ongehoord?

Een eerbetoon aan de erfenis van de Molukse gemeenschap
Deze voorstelling Pulang is een eerbetoon aan de kracht van het vertellen van verhalen en de erfenis van de Molukse gemeenschap in Nederland. Sem en Sarah delen niet alleen hun persoonlijke verhalen, maar ook hun visie op het leven als 3e en 4e generatie Molukkers in de moderne Nederlandse samenleving. Ze dagen ons uit om na te denken over wie we zijn en waar we thuishoren.

De kennismaking tussen Sem en Sarah begon als een vonk van nieuwsgierigheid, groeide uit tot een hechte vriendschap en bloeide op tot de creatie van de voorstelling Pulang. Als docent Muziek, uitvoerend muzikant en theatermaker, brengen ze hun unieke perspectieven samen op het podium.

Let op: deze voorstelling vindt plaats op onze nieuwe locatie De Landing:

  • Adres: Uilenstede 106 - 1183 AM Amstelveen.
  • Parkeren rond studentencampus Uilenstede is vanaf 18.00 uur gratis.
  • De Podiumpas is niet geldig op onze locatie De Landing.
  • Aan de deur geen kaartverkoop - je kunt uiteraard wel ter plekke nog online kaarten boeken via je mobiel (indien beschikbaar).
De Landing
bijgeboekt
Bestel

Prijzen

Vrije plaatskeuze - Normaal
€ 17,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Sarah Sahertian en Mathies Florentinus
Spel Sem Tanate en Sarah Sahertian
Overige Sem Tanate en Mik Tanate (muziek)
Ik wil Iets nieuws ontdekken, Jong talent