Okt22 GZ Peppa Pig Live! F Astley Baker Davies PF (1)
Okt22 GZ Peppe Pig Live! F Dan Tsantilis SF (1)
Okt22 GZ Peppe Pig Live! F Dan Tsantilis SF (6)
Okt22 GZ Peppe Pig Live! F Dan Tsantilis SF (3)
Okt22 GZ Peppe Pig Live! F Dan Tsantilis SF (5)

Peppa Pig Live! (2+)

Peppa op avontuur

Nieuwe avonturen van het vrolijke varkentje

Knor, knor! Wat is dat nu? Het vrolijke varkentje Peppa Pig en al haar vriendjes komen naar Amstelveen. In de spiksplinternieuwe familievoorstelling Peppa op avontuur beleef je samen met het populaire varkentje de leukste avonturen.

Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus. Het wordt een geweldig buitenavontuur, vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor.

Luister mee naar het tikkende geluid van de regen op het tentdoek en verheug je samen met Peppa op de modderplassen. Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog grotere poppen dan voorheen.

Meet & Greet
Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer een mooi knutselwerkje maken in de Peppa Pig-knutselhoek. Na de voorstelling komt Peppa natuurlijk ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel.

Ook te zien op:

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 24,00
2e rang - Normaal
€ 23,00
1e rang - CJP
€ 22,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Mark van Haasteren
Spel Peppa Pig, George, Mama Big, Papa Big e.a.