Okt26 KZ Orlando Loek De Bakker F Annaleen Louwes + Esther Noyons PF

Orlando

Toneelschuur Producties

Een voorstelling over het recht om zelf te bepalen wie je bent

Kleine Zaal Bestel
Meer info

De jonge edelman Orlando probeert zijn zwalkende hart ergens aan vast te klampen. Hij wil iets vinden wat hem richting geeft en zwerft drie eeuwen lang van ontmoeting naar ontmoeting. Wie voelt zich nog op zijn plek of trouw aan zichzelf?

Honderd jaar geleden schreef Virginia Woolf al een verhaal over een zoekend mens dat voortdurend in een hokje wordt gedwongen door anderen, maar die pogingen doet om daar telkens aan te ontsnappen.

Orlando is een personage dat drie eeuwen leeft en in die tijd keer op keer verandert: van omgeving, sociale klasse, rol en sekse. Van zoekende jonge edelman tot succesvol schrijfster - steeds opnieuw verhoudt Orlando zich tot de veranderde normen en verwachtingen van zijn/haar tijd.

Humorvolle voorstelling met livemuziek
Loek de Bakker gaat in dit turbulente verhaal op zoek naar verstilling, twijfel en reflectie. In een humorvolle en muzikale voorstelling volgen we de levenslustige Orlando in een reeks ontmoetingen waarin hij/zij zich steeds opnieuw vormgeeft, op zoek naar zichzelf. Een voorstelling als een zwaardgevecht, even kwetsbaar als gedurfd. Met livemuziek gecomponeerd door Reinier van Harten.

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 19,50
1e rang - CJP
€ 17,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Loek de Bakker
Spel Alicia Boedhoe, Milou Van Duijnhoven, Michael Muller, Thom Vendrik e.a.
Overige Valentijn Hoogenkamp (bewerking), Reinier van Harten (composities)
Ik wil Scholieren