Nhung Dam

Nhung geeft zich bloot

Voorstelling over je dromen waarmaken, hoe onmogelijk dat soms ook lijkt

Kleine Zaal
Serie
Bestel
Meer info

Haar 3 miljoen voetstappen naar Sicilië werd bekroond met een ware sterrenregen. En nu is Nhung Dam terug met een nieuwe voorstelling.

Je kunt niet alles worden wat je wilt. Je kunt wel alles zijn wat je bent.’ 

In de voorstelling Nhung Geeft Zich Bloot wil actrice Nhung Dam laten zien dat je trots mag zijn op je afkomst, hoe verrijkend die is. Waar zij zich vroeger kon schamen voor haar hardcode Vietnamese opvoeding met de eetstokjes en karaoke-set. Nu omarmt zij haar identiteit juist ook door die muziek te laten horen in haar voorstelling.

Deze voorstelling gaat over je dromen waarmaken, hoe onmogelijk dat soms ook lijkt. Schud alle labels van je af, laat de hokjes lekker voor wat ze zijn. Nhung Geeft Zich Bloot is een wonderlijke combinatie van genres, van Vietnamese Punk en komedie tot toneel.  

Keuze van de criticus (Theaterkrant)
De voorstelling Nhung geeft zich bloot is door Theaterkrant geselecteerd als Keuze van de criticus. 'Dam vertelt meeslepend, ze acteert soepel, ze zingt met lef en overgave. (...) Nhung Dam heeft een bijzondere voorstelling gemaakt die je met een brok in je keel achterlaat.'

Samen Uit naar Nhung Dam?
Ben je alleengaand of heb je even niemand die met je mee wil en heb je zin in een leuke avond theater? Boek dan je ticket op het prijstype Samen Uit, dan ontvangt een collega van de schouwburg je vanaf 19.00 uur in de foyer voor een kop koffie. Je ontmoet zo andere mensen en kunt na afloop van de voorstelling ook nog even met elkaar napraten. Lees hier meer en bekijk waar wij nog meer Samen Uit bij organiseren.

Kleine Zaal
Serie
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 20,50
1e rang - CJP
€ 18,50
1e rang - Samen Uit
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Nhung Dam
Website nhungdam.com
Duur Circa 100 minuten geen pauze
Ik wil Humor

Scènefoto's

Recensies

Nhung Dam heeft een bijzondere voorstelling gemaakt die je met een brok in je keel achterlaat.

Theaterkrant

Met Nhung geeft zich bloot bewijst Nhung Dam andermaal haar talent als theatermaker. Ze vertelt haar levensverhaal vooral tussen de regels door, en werkt toe naar een zeer ontroerende climax.

Parool

Dam en Van der Horst zijn een goed duo.

Scènes