n00b

n00b speelt n00b

Humor in een modern jasje

Grote Zaal
Reprise
Bestel
Meer info

Het cabaretduo n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando) beleeft een droomdebuut met hun eerste avondvullende voorstelling.

De voorstelling n00b speelt n00b ontving een vloedgolf aan lovende recensies en er ontstond een ware run op de kaarten, ook in Amstelveen. In december komen de dames dan ook terug met n00b speelt n00b.

n00b speelt n00b
gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kan zingen en achterovergeslagen naar kan luisteren. De avond waar je met je onzekere zusje, de boys van Albufeira en met de minnares van je vader naartoe wilt. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

De pers over n00b speel n00b
‘Het is heerlijk om te kijken naar een nieuw duo dat zo fris aanvoelt en zo veel gelach weet los te maken,’ de Volkskrant ★★★★★
‘IJzersterk cabaretdebuut vol varianten van klootzakken en ploeteraars,’ NRC ★★★★
‘Met n00b is het cabaretlandschap een hip topduo rijker!’, Parool
‘Ga deze voorstelling zien, laat je overrompelen door n00b en dompel je onder in hun universum,’ Theaterkrant (keuze van de criticus)

Grote Zaal
Reprise
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 22,50
1e rang - CJP
€ 20,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Peter de Witte
Ik wil Bijgeboekt

Recensies

Deel deze voorstelling