Feb15&16 GZ Murder On The Orient Express F Willem Van Walderveen PF03 NIEUW

Murder on the Orient Express

Sterrencast in klassieker van Agatha Christie

Moordmysterie met legendarische Hercule Poirot

Grote Zaal Bestel
Meer info

Hét moordmysterie van Agatha Christie, Murder on the Orient Express, met een absolute sterrencast naar het theater. Als er een moord wordt gepleegd aan boord van de Oriënt Express, begint de bloedstollende zoektocht naar de dader. 

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middernacht komt de trein tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend is er één passagier dood. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid? Opgesloten in de trein, met de moordenaar in hun midden, richten de passagiers zich tot detective Poirot. Lukt het hem om de moordenaar te ontmaskeren?

Stap aan boord van hét moordmysterie van het jaar en beleef een ultieme avond vol intrige en onverwachte plot-twists. Houd je verstand erbij, want iedereen kan het gedaan hebben.

Grote Zaal Bestel

Ook te zien op:

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 40,50
1e rang - CJP
€ 38,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Jasper Verheugd
Spel Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts, Penny Vos en Belle Zimmerman
Ik wil Grote namen, Scholieren

De cast