Mell & Vintage Future

Roots & Romance III

Volop genieten, van jong tot oud

Grote Zaal Bestel
Meer info

Roots & Romance III is een fris vervolg op deel II. Verwacht nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band.

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico, de achtergronden bij eigen liedjes, de redenen voor een bijzondere cover en classic love songs,  Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend geheel dat smaakt naar veel meer. Met avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem.

Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. Veruit de meest gehoorde reacties waren: ‘wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond’.

Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows brachten het laatste album Break the Silence zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart!

Grote Zaal Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 23,50
2e rang - CJP
€ 21,50
1e rang - Normaal
€ 24,50
1e rang - CJP
€ 22,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Met : Mell (zang), Ton Dijkman (drums, gitaar en backing vocal) en Nico Brandsen (Hammond, voetbas, keys en backing vocal)