Feb25 KZ Helikopterouders PF
Feb25 KZ Help, Helikopterouders! F Joost Milde SF (7)
Feb25 KZ Help, Helikopterouders! F Joost Milde SF (1)
Feb25 KZ Help, Helikopterouders! F Joost Milde SF (6)

Help, Helikopterouders! (8+)

Alles wat je altijd al wilde weten over je opvoeders

Voor kinderen, Pizzapapa’s, Loedermoeders en Dolfijnouders

Hilarisch herkenbaar theater over de onvermijdelijke tragiek van goedbedoeld ouderschap – vanuit het perspectief van de héle familie.

*** In actie voor kinderen in Gaza ***
Het gezelschap van deze voorstelling doneert de volledige opbrengst van deze voorstelling aan een actie ter ondersteuning van theatermakers Rafat en Mohammed uit Gaza.

Dit duo biedt in Gaza een plek voor kinderen, waar ze door theater toch een beetje kunnen ontsnappen uit de waan van de dag om te spelen en te lachen.

Wil jij Rafat en Mohammed ook steunen? Koop dan vooral een kaartje.

Over de voorstelling
Opvoeders heb je in alle soorten en maten. De grote overeenkomst: ze willen hun kinderen gelukkig zien. Maar… hoe doe je dat nou eigenlijk goed? Zelf zijn ze natuurlijk ook kind geweest, dus ze weten toch best wat wel of niet fijn is aan opgevoed worden?

Vijf acteurs – allemaal zelf vader of moeder – spelen de ouders die ze (willen) zijn én de kinderen die ze vroeger waren. Dit vijftal vliegt samen met jou in volle vaart door de wereld van opvoeden en opgevoed worden. Laat je meevoeren door een wervelwind vol humor, verwarrende dilemma’s en pittige discussies. Een actuele familievoorstelling – voor alle kinderen, Pizzapapa’s, Loedermoeders en Dolfijnouders van 8 tot 108 jaar.

Cast & Info

Regie Inez Derksen
Spel Kiki van Aubel, Evrim Akygit e.a.
Ik wil Met de hele familie