Feb11 KZ Sonnevanck Gulliver13185 16X9 PF
Feb11 KZ Gullivers Reizen F Sanne Peper SF (7)
Feb11 KZ Gullivers Reizen F Sanne Peper SF (1)
Feb11 KZ Gullivers Reizen F Sanne Peper SF (4)

Gullivers reizen (8+)

Theater Sonnevanck en MaxTak

Magisch muziektheater over de vraag: wie denk je wel niet dat je bent?

Kleine Zaal Bestel
Meer info

In een frisse bewerking van Marije Gubbels komt Gullivers reizen, het beroemde boek van Jonathan Swift uit 1726, op humorvolle wijze tot leven. Een swingende familievoorstelling vol live muziek, zang en videoprojectie over de vraag: wat maakt ons mens?

Gul is een zeer succesvol kind. Altijd geweest. Nog geen zes weken oud werd ze uitgeroepen tot Slimste Baby van het Jaar. Al op haar vierde was ze wereldkampioen zeilen voor kleuters. Inmiddels is ze niet alleen klassen-oudste en hoofdredacteur van de schoolkrant: ze volgt ook dertien buitenschoolse activiteiten in zes verschillende talen.

Gul moet iedereen voortdurend uitleggen hoe de wereld in elkaar steekt. Vermoeiend. Maar ja, dat krijg je, als Slimste Mens. Voor Gul is het leven een open boek, een makkelijke rekensom, een wedstrijd waarvoor ze haar hand niet omdraait.

Reis vol bizarre avonturen
Totdat Gul besluit als jongste mens ooit de wereld over te zeilen. Gesponsord en wel. Met grote verwachtingen. Internationaal ook. Want als je alles al kan en weet, moet je ook steeds harder bewijzen dat dat waar is.

Hier begint haar reis vol bizarre avonturen en ontmoetingen met oorlogszuchtige en ijdele mini-mensjes, vretende en hebberige reuzen zo hoog als flatgebouwen, zingende paarden en opdringerige monsters. Bij thuiskomst lijkt alles wat gewoon was, vreemder dan ooit. Of is het Gul zelf die veranderd is?

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 14,50
1e rang - CJP
€ 12,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Marije Gubbels
Spel Iris Bakker, Padraig Turley, Nick Renzo Garcia