Mrt17 GZ Fien & Teun De Musical F Wim Lanser SC (2)
Mrt17 GZ Fien & Teun De Musical F Wim Lanser SC (11)
Mrt17 GZ Fien & Teun De Musical F Wim Lanser SC (9)
Mrt17 GZ Fien & Teun De Musical F Wim Lanser SC (3)
Mrt17 GZ Fien & Teun De Musical Liggend Zonder Tekst Credits Fent PF

Fien & Teun de Musical (2+)

Bonte avond op de boerderij - Van Hoorne Entertainment

Leerzaam, grappig en vol interactie en liedjes

Het liefste boertje en boerinnetje, Fien en Teun, komen terug naar het theater om samen met jou het gezelligste partijtje van het jaar te organiseren.

Na al hun avonturen op TV en in de bioscoop maken ze er tijdens de nieuwe familievoorstelling Fien & Teun – Bonte avond op de boerderij ook weer een écht feestje van. Leerzaam, grappig en vol interactie en liedjes.

Boeren Bonte Avond
Wanneer de buurvrouw van Fien en Teun een avondje komt oppassen, besluiten het vrolijke boertje en boerinnetje een heuse Boeren Bonte Avond te organiseren. Maar… wat is dat eigenlijk, een bonte avond? En wat heb je er allemaal voor nodig? Gelukkig krijgen Fien en Teun hulp van hun dierenvriendjes en zelfs de buurvrouw bereidt in het diepste geheim een spetterend optreden voor. Dat belooft een muzikaal feest te worden, met vele bekende én nieuwe liedjes. Kom jij ook meezingen en -dansen tijdens deze bonte theatershow?

Boerderij Experience en Meet & Greet
Vóór en na de voorstelling is voor de kleinste bezoekers een ‘Boerderij Experience’ in de foyer. Hier ontdekken ze al spelenderwijs van alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 24,00
1e rang - CJP
€ 22,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie René Noorderveen en Stijn Mac Gillavry
Spel Fien & Teun, Sebastiaan het varken, Rosa de koe, Pim de hond e.a.