Don't Wanna Touch

YoungGangsters en DOX

Een uitdagende dansshow over aanraking

Kleine Zaal Bestel
Meer info

In Don’t Wanna Touch duiken YoungGangsters en DOX vol in de angst voor aanraking en omhelzen ze het ongemak. Met uitdagende scènes onderzoeken ze liefdevolle, gewelddadige, seksuele en vriendschappelijke aanraking. Geschikt voor 14 jaar en ouder.

Een omhelzing, een kus, een schouderklop, boks of ferme handdruk. Het kan zo vanzelfsprekend zijn om elkaar aan te raken, maar soms is het doodeng. Want wat als je aanraking verkeerd begrepen wordt door de ander, of door de omgeving?

Jongerenkorting
Op deze voorstelling is onze jongerenkorting nu al van toepassing. Jongeren van 16 t/m 26 jaar betalen slechts € 12,50. Bestel via de bestelknop op deze pagina. 

Hiphop en actietheater
Waarom kan een simpele handshake al awkward zijn? Waar komt de schaamte vandaan bij sommige aanrakingen? En wanneer trek je een grens?

Een spannende mix van hiphop en actietheater. Met (on)gemak, humor en kwetsbaarheid stellen vijf energieke performers grenzen èn beuken ze collectief door de hokjes rondom aanraking en intimiteit heen. Are you ready to be touched?

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 17,00
1e rang - CJP
€ 15,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Annechien de Vocht
Spel Marius Mensink, Fuat Okatan (aka Tano Rivers), Balder Hansen, Eivinas Dziena en Phapbi Ngo
Overige Simon Bus (choreografie)
Ik wil Language no problem, Scholieren

Scènefoto's