De Hospita

Simone Kleinsma in musicalcomedy

Grootse musicalrevue met sterrencast en live orkest

Simone Kleinsma viert haar 65ste verjaardag met een speciaal voor haar geschreven musicalcomedy: De Hospita. 'Simone Kleinsma bewijst opnieuw haar vakmanschap' schrijft Trouw.

De gloednieuwe Nederlandse musical De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud- comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen.

Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

Sterrencast en live orkest
De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen - in een oogstrelend eigentijds jasje - terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Grote Zaal Laatste kaart(en)

Ook te zien op:

Grote Zaal Laatste kaart(en)

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 59,50
2e rang - Normaal
€ 58,50
1e rang - CJP
€ 57,50
2e rang - CJP
€ 56,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Simone Kleinsma, Paul Groot, Lottie Hellingman, Rosalie de Jong, Sara Afiba, Desi van Doeveren en Rick Bok
Ik wil Grote namen, Publiekslievelingen

Spetterende scènebeelden

Recensies

Simone Kleinsma bewijst opnieuw haar vakmanschap.

Trouw

Het samenspel tussen Simone Kleinsma en Paul Groot in De Hospita is een genot om te zien, de heerlijke komedie-teksten van Dick van den Heuvel hadden niet scherper gekund.

AD

De echte fans van Simone Kleinsma kunnen hun hart ophalen aan haar Madeleine Coutard.

Theaterkrant