Jan24 GZ Danny Makkelie PF4
Jan24 GZ Danny Makkelie PF
Jan24 GZ Danny Makkelie PF3
Jan24 GZ Danny Makkelie SF
Jan24 GZ Danny Makkelie PF2

Danny Makkelie

Theatercollege van de beste scheidsrechter van Nederland

Onthullend kijkje achter de schermen

Danny Makkelie is de beste Nederlandse scheidsrechter van dit moment en behoort tot de wereldtop. Sinds 2016 staat hij op de elitelijst van de UEFA. In dit interactie theatercollege geeft Makkelie een uniek kijkje in de keuken van een topscheidsrechter.

Hij geeft antwoord op vragen als: Hoe presteren scheidsrechters onder ultieme tijdsdruk? Hoe gaat een scheidsrechter om met het feit dat iedereen tijdens de wedstrijd de beelden ziet behalve hijzelf?Is het waar dat scheidsrechters foute beslissingen later in de wedstrijd compenseren? Waarom buitenspel een feit is en ‘hands’ zo lastig te beoordelen?

Innovatie in het voetbal
Daarnaast praat Makkelie over innovatie in het voetbal. Hij leidde de allereerste wedstrijd met videoarbitrage (VAR), de eerste wedstrijd met doellijntechnologie (het horloge) en hij laat zien wat er gebeurt met een sensor in de bal.

Danny Makkelie is een inspirerende spreker die zijn publiek betrekt bij zijn verhaal, diep ingaat op vragen en vertelt hoe hij omgaat met lastige situaties, de media en supporters.

Na afloop van het theatercollege is er een Meet & Greet.

Grote Zaal
Meet en greet
Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,50
1e rang - CJP
€ 25,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Ik wil Grote namen