Okt29 GZ Crashtest Ibsen Het Zuidelijk Toneel F Sofie Knijff Lig Groot PF

Crashtest Ibsen

Het Zuidelijk Toneel & Productiehuis Zeeland

Bingewatch drie spannende Crashtest-afleveringen

Grote Zaal Bestel
Meer info

In deze bingewatch-voorstelling volg je het leven van de inwoners van een 19e eeuws Noors stadje, waar zich drie bekende Ibsen drama's afspelen.

Regisseur Sarah Moeremans en schrijver Joachim Robbrecht schreven vijf jaar elk seizoen een nieuwe Crashtest Ibsen, die het regelmatig tot festival- of theaterhit schopten. In hun stukken reden ze Hendrik Ibsen onbeschermd en plankgas tegen de muur om daarna zijn beste ideeën tussen de brokstukken vandaan te halen.

Tijdens deze voorstelling ben je getuige van de Crashtest der Crashtests en kun je drie afleveringen achter elkaar bingewatchen: Crashtest Nora, Crashtest Volksvijand en Crashtest Ik zie spoken, gespeeld door een groep acteurs om je vingers bij af te likken.

Noorse lekkernijen
Met de nodige humor en spelplezier spietsen regisseur Sarah Moeremans en haar spelers politieke aanklachten, urgente maatschappelijke kwesties, sociale ongelijkheid en andere zaken als een portie verse vis aan hun speer.

Na het succes op Oerol zijn deze Crashtests eindelijk achter elkaar te zien. Dus grijp je kans, duik mee in de theatergeschiedenis en laat je trakteren op drie spannende afleveringen én Noorse lekkernijen.

Grote Zaal Bestel

Prijzen

2e rang - Normaal
€ 33,50
1e rang - Normaal
€ 34,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Regie Sarah Moeremans
Spel Judith van den Berg, Gillis Biesheuvel, Evelien Bosmans, Joep van der Geest, Louis van der Waal en Peter Seynaeve
Overige Joachim Robbrecht (tekst)
Ik wil Tips van de programmeur

De cast