Mrt01 GZ Conny Janssen Danst Ziel F Andreas Terlaak PF (2)
Mrt01 GZ Conny Janssen Danst Ziel F Andreas Terlaak PF (3)
Mrt01 GZ Conny Janssen Danst Ziel F Andreas Terlaak PF (1)

Conny Janssen Danst

Ziel

Een ode aan het leven

Grote Zaal Bestel
Meer info

Het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst presenteert de nieuwe voorstelling Ziel, waarin het verlangen om voluit te leven leidend is. Met een ijzersterke, avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten.

In het nieuwste werk van Conny Janssen staan we midden in het leven, met alle onzekerheden en tegenstellingen die daar bij horen.

Kunnen we het leven accepteren zonder verlamd te raken door de uitdagingen die voor ons liggen. Zijn we bereid risico's te nemen? Kunnen we ons ook comfortabel voelen als het leven zich niet naar onze voornemens en wensen plooit?

Hoopvolle verwachtingen
Ziel is een ode aan het leven, met al zijn ups en downs, zijn verrassingen en teleurstellingen. Van verstilde momenten tot uitbundige vieringen, van pijnlijke confrontaties tot hoopvolle verwachtingen.

In Ziel geven we uiting aan de drang vrij en onbezonnen te zijn, de luiken open te gooien en in het diepe te duiken, zonder angst of schroom.

‘In haar voorstellingen herkennen we onszelf en de wil om contact te maken. Haar dans brengt werelden bij elkaar.’ (Ahmed Aboutaleb)

Grote Zaal Bestel

Prijzen

1e rang - Normaal
€ 27,00
1e rang - CJP
€ 25,00
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Spel Adi Amit, Pedro Correia (stage), Alfonso López González, Pedro Ricardo Henry, Maud Huizing, Sara Mistrorigo (stage), Gaspar Ribeiro (stage), Mariko Shimoda, Remy Tilburg, Carmine Vigliotti
Overige Conny Janssen (choreografie)
Website connyjanssendanst.nl
Ik wil Scholieren, Language no problem

Over Conny Janssen Danst
Conny Janssen presenteert pure dans die is ingekleurd met een menselijke touch. Janssen kiest ook nu voor dansers met een uitgesproken karakter die op het toneel staan als mensen van vlees en bloed. Breekbaar, strijdbaar en gepassioneerd.

Motto van de choreograaf: in een wereld die steeds harder en onmenselijker wordt, moeten we ruimte maken voor persoonlijke verhalen.

In 2019 reikte minister Ingrid van Engelshoven aan Conny Janssen de Gouden Zwaan uit. De prestigieuze oeuvreprijs werd door de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties aan de choreograaf toegekend voor de grote bijdrage die zij met haar werk aan de Nederlandse dans heeft geleverd.