Mrt10 GZ Coco Kan Het! F Loes Riphagen F Ottmer Uitgevers Groep B.V PF

Coco kan het! (2 t/m 5 jaar)

Vanaf2 producties

Muzikale peuterdansvoorstelling over samen sterk staan

Grote Zaal
Festival
Uitverkocht
Meer info

Geïnspireerd door het geliefde boek van Loes Riphagen presenteert Vanaf2 Producties de peuterdansvoorstelling Coco kan het!

Op de vloer staan meerdere nesten. Als publiek neem je zelf plaats in een nest, en je voelt het al: jij bent Coco, het kleine vogeltje dat bijna mag uitvliegen.

Coco kan het! is een muzikale peuterdansvoorstelling over durf, iemand aanmoedigen, en samen sterk staan. Aan het eind van de voorstelling mag je je eigen ‘vleugels uitslaan’, het nest uitvliegen en meedansen.

Max. 75 bezoekers. Het publiek zit gezellig op kussens rond het toneel.

Prentenboekjesfestival
Deze voorstelling geeft gratis toegang tot het Prentenboekjesfestival: een unieke dierenbelevenis voor de allerkleinsten. Hieronder lees je meer over dit randprogramma.

Grote Zaal
Festival
Uitverkocht

Ook te zien op:

Grote Zaal
Festival
Uitverkocht

Prijzen

Ongeplaceerd - Normaal
€ 13,50
Ticketprijzen incl. € 1 transactiekosten.

Cast & Info

Duur Circa 30 minuten geen pauze
Ik wil Met randprogramma

Meer info over het Prentenboekjesfestival

Prentenboekjesfestival
Een gehele dierenbelevenis voor peuters, kleuters en (groot)ouders. Ga bij binnenkomst op avontuur en ontdek alle dieren in de foyertuin. Ze zijn eigenlijk overal om ons heen. In de tuin, op je balkon of gewoon voor je neus op straat. Ga met z'n allen op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. Daarna ga je naar een echte dierenvoorstelling.